Ta ansvar »

Att vara bloggare kräver ett ansvar.

Din blogg är en öppen dagbok. Det är du som bestämmer om du ska skriva om hästar, mode, foto, natur osv osv. Om du ska skriva om att Lisa har köpt en ny häst eller om H&M har släppt en ny kollektion.

Men det är också Du som bestämmer om du ska hänga ut någon, skriva arga svar på tal till kränkande kommentarer och skriva kränkande ord i bloggen.

Man ska stå för varenda liten bokstav i hela arkivet. Det är trots allt Du som skrivit de.

Som bloggare har du ett ansvar, ett ansvar som många bloggare inte har. Trots om du får elaka kommentarer, försök inte skriva arga svar på tal tillbaks. Skit i det och gå vidare i livet! Skitsnack är bara avundsjuka.

Om du låter bli att skriva arga svar tillbaks visar det bara hur mycket mognare du är än den som skrev kommentaren. Visst kan man bli sårad, jag blir själv det. Men jag försöker skita i det och gå vidare! De är ju bara trots allt avundsjuka.

I vilket fall som helst ska man ta ett ansvar som bloggare. Men det är ju Du som bestämmer om du ska skriva om hur bra ditt objektiv Canon 73y278181 är eller om hur kul det var på McDonalds nyss. Men att hänga ut någon, so last year :D



Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0