Ridning är ingen sport

Nu när Roffe tog hem Jerringspriset har det väckt mycket uppmärksamhet från icke hästfolk. "Ridning är ingen sport" Men är det nån sport att jaga en boll ?

Vi står ut med fotboll, hockey, skidor osv. dom tar en sån stor plats i media, men så fort ridsporten vill synas. Nej det kan ni INTE stå ut med! Ridsporten är ändå en av dom största sporterna i Sverige mot vad skidor är..

Anyway, ska återgå till ämnet. Varför är inte ridning en sport? Om ni tror att man bara sitter och åker på hästen är det FEL FEL FEL! Vi riskerar våra liv för detta, vi hästägare är där minst 2 timmar om dagen. Ändå kämpar vi med läxorna medans ni är med kompisar, sliter vi i stallet varenda dag, på vintern när det är iskallt och på sommaren då det är stekhett. Men detta är vad vi brinner för och låt ridsporten få synas lite i media då?
Fattar ni inte själva att detta är vad vi brinner för? Är det svårt att få in det i skallen? LÅT RIDSPORTEN FÅ SYNAS I MEDIA
Sen att det är faktiskt en sport, en av världens farligaste också! Vi riskerar våra liv för detta och ni säger att vi ÅKER! Detta gör mig så fruktansvärt arg ska ni bara veta. Nästa person som säger att det är ingen sport eller varför vann Roffe får en arg kommentar tillbaks av mig..
Detta var min åsikt. Håller ni med?


Postat av: sofie

Håller med!!!

Dom fattar inget!!!!!

2012-01-17 @ 18:54:47
URL: http://sofieahlstrand.blogspot.com
Postat av: Hanna :)

Eller hur, hur kan det vara en sport att springa runt och jaga en boll och slåss!

2012-01-17 @ 18:58:12
URL: http://ponniebruden.blogg.se/
Postat av: WiiFii

Ja. De glider runt på ett par plankor, sparkar på en boll som man lär sig när man är 3 år och studsar med en stor studsboll. Vad är det gemfört med att hoppa en meter på ett 400 kgs djur eller galoppera 50 km/hm?



Roffe hoppar dessutom mycket högre en än meter. Alla som tror att man "åker" när man rider borde sättas på en häst och sedan få hoppa 150 cm, så skulle dom nog fatta vad det gället.

2012-01-17 @ 20:28:43
Postat av: Elin

Håller verkligen med! :x

2012-01-17 @ 21:04:53
URL: http://elinahlander.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0