Ny transport!:D

Då var det bestämt att vi ska köpa transporten vi tittade på! Är skit NÖJD! Här kommer en bild:


Inte så jätte fin bild men det är den enda jag har!




Dagen idag!<3

Hej! Idag så åkte vi till Karlstad och tittade på en transport, jag tyckte att den var jätte fin. Sen åkte vi till stallet, då red jag Stormis hon var jätte duktig. Jag tränade på övningarna i lätt:B1:an och dom svarade hon jätte bra på! Sen kom Alva och då gick vi upp till stallet och hämtade Linement och då hade Alva en liten lektion för mej! det var jätte kul! När vi kom hem så bakade vi och det gick väl så där bra vi bakade kakan direkt på plåten så den brände fast! Hahaha Smarat vi är xD aja, nu så blir det i alla fall att sov!<3




Min favvo bild!<3<3<3<3<3<3<3


God natt!<33

God natt på er mina kära bloggläsare! Nu blir det att hoppa i sängen och sen gå upp tidigt och åka till Karlstad och titta på en transport! Ska bli skit kul!<33





Hemma från stallet!

Hej! Nu har jag kommit hem från stallet, idag så fick Linement vila. Stormis red jag då på lektionen, vi var ju i lilla ridhuset idag men vi hoppade ändå. (Bilder på övningarna kommer). Hon var super pigg, vi skulle ta in framdelen då hon var jätte stark och bara stängde av. Men annars så var hon hyffsta fin. Imorgon så blir det att vara med Alva, ska bli jätte kul för det var assss längesen vi va. Aja, nu ska jag städa!
<3



Alva och Ida!<33




Stallet

Hej! Nu sitter jag och Julia i stallet och ritar, och snart kommer mamma med mat.till oss! Idag så är vi i lilla ridhuset! Så får se vad det blir idag!

Nya designen på plats!

Nu har jag äntligen fått den nya designenpå plats! Är faktiskt jätte nöjd med den!:D har suttigt hela morgone´n och fixat med den! Vad tycker ni??

Fråga av Julia!

Julia om Tja<3:
vrf bloggar inte alex?


Hej! Hon bestämde sig för att sluta blogga:(

God kväll!

Hej! Idag så var jag med Wilma, vi har varit i stallet hela dagen. Vi har kollat på film och och bara myst! Jag red Linement i lilla ridhuset, har var lite pigg i början men han lossnade efter ca 20 minuter. När jag hade ridit klart så red Wilma i ca 15 minuter. När mamma kom så red jag Stormis också i lilla ridhuset. Hon var lös hela tiden och lyssnade jätte bra. Det var hela min dag! Och i morgon så ska jag till Sötaste Julia. sen ska jag och rida mina små!
Kram och godnatt!<333

Och vinnaren blev....

Vinnaren till bloggtävlingen blev...................







Frida!!!!!!
Ett stort grattis till dej!
Jag skickar ett mail till dej hur du ska få tränset!


Bloggar sen!

Hej! jag och Wilma ska bada nu så jag bloggar mer sen!
Kram!<33


På väg hem från Göteborg!:)

Hej! Förlåt för att jag inte har bloggat när jag har varit i Göteborg men det är för att jag inte har haft tid. Igår så kom vi hem kl22:30 och då orkade inte blogga! Det kanske ni förstår? Jag har i alla fall haft det jätte kul och trevligt, shoppat kollat på tävlingar! Hur kul som helst, fått en autograf av Lisen Brat-Fredricsson och en av Douglas Linderlöw! Asssss coolt! Nu är jag snart hemma i alla fall! Kram!

Tja<3

Hej på er! Nu ligger jag i sängen och ska snart gå till skolan! Igår så bloggade jag ju inte om ridpassen så det får bli nu. Jag började att rida Stormis på lilla banan, hon var lite pigg men hon var ändå mycket lydig. Sen så red jag Linement på samma ställe, han var där emot stark och spände sej lite så med honom blev det ett riktigt kämpigt ridpass ! Var sååå tråkigt väder,  +4`och regn, längtar till våren............
kram kram



Ny bloggtävling!

Ja, nu kör jag igång en ny bloggtävling vet att jag inte har lottat ut iphone skalet men det är inte nog många med så får inte lotta ut det än!

Den nya blogg tävlingen kommer att vara ett ponnyträns! I sammarbete med HÄSTSHOPPEN i ARVIKA!
Denna blogg tävlingen avslutat den 27/2!

För att vara med så ska ni lämna en kommentar där det står "Jag är med" och ni ska skriva på eran blogg bliddagbok/dayviews eller facebook "jag är med och tävlar om ett ponnyträns på ShowJumping.blogg.se i sammarbete med Arvika häst shop!

Kom igen nu vore kul om så många som möjligt vill vara med!






God morgon!

Hej! Nu ska jag snart till skolan, så jag måste göra i ordning mej! men det blev i allafall ett litet kort inlägg!
Kram Kram!<333




God natt!<3

Har varit hemma ett tag men har inte orkat blogga fören nu! Idag så fick Linement en riktig repa i skogen, jag galopperade mycket och han lyssnade mycket bra! Jag var på terängbanan på stallet och det verkade bara var jag där. Efter som jag red Linement i skogen så var det alltså Stormis som fick går med på lektionen. Idag så hoppade vi på serpentin bågar och la mycket volter. Det var en bra övning för hästan blev lösgjorda och fina! Nu ska jag i alla fall SOVA, så får sen om jag bloggar till morgonen!
Kram<33333:)





Svar!

Anonym om TjennA!<3:
Vart har du gjort den??:)




Hej! Frågan var vart jag gjorde headern, och den gjorde jag i gimp!:)



TjennA!<3

Hej på er mina älskade bloggläsare! Har typ precis kommit hem från skolan, jag har ätit lite och nu ska jag blogga! Hahaha! det kanske ni redan har märkt! igår kväll så var jag i stallet, jag borstade lite på mina små och sen kvällade vi dom. Igår började jag oxå lite på en ny desing kommer förhoppnings vis ut till helgen! aja nu ská jag till stallet!!

Kram Kram!!!<33


Detta är nya headern!


Bloggen....

Nu har ju Alexandra bestämt sig för att sluta blogga här. Men så som jag har tänkt är att fortsätta att blogga på denna blogg! Vad tycker ni om det? Klart att det kommer kännas lite tomt när inte Alexandra bloggar, men men livet går vidare! Vi ska i alla fall åka till Göteborg horse show tillsammans ska bli jätte kul!
Kram Kram!<3


Avsked...

Ska inte behöva må dåligt för att jag ska tvinga mig själv att blogga, eller hur? Så detta blir mitt sista inlägg på denna bloggen iaf, kanske startar en ny blogg i framtiden men tills dess kan ni finna mig på FB, Alexandra Rystedt.
Innan jag avslutar inlägget kan jag säga att Peppi ska säljas..
Ha ett fortsätt bra liv utan mig för ett tag ;) Men jag taggar helgen då! Fre-sön i hästparadiset! Göteborg, here I come :)
/ Alexandra

Dax att sova!

Nu ska jag sova, imorgon så blir det att gå upp tidigt för jag ska med skolan till valfjället! Ska bli jätte kul. Jag och Lollo ska åka tillsammans!;-) Kram och godnatt!<3 //Felicia

Världens BÄSTA ponnyer!

Förlåt för att jag inte bloggade direkt jag kom hem men jag hoppas att det går bra nu! Idag så gjordet jag fyra starter, och jag hade med tre rosetter hem! I först klassen så var jag nolla med båda då jag fick två rosetter och i andra så kom jag tvåa med LINEMENT! och trea med STORMIS synd var att det bara var två placerade annars skulle jag haft fyra rosetter med hem! jag är SUPER nöjd med båda det var en lysande start på tävlings säsongen!!!! Bästa mamma och carro som ställer upp på allt!!!<333

en bit på vägen!;)

Hej och god morgon! Nu sitter jag i bilen på väg till Filippstad! Är Skit taggad!!! Lycka till??;-) //Felicia

Hemma!:)

Hej! Nu sitter jag och Carro hemma i min säng, vi ska snart äta. Idag så gick det lite si och så på träningenarna, imorse så gick det dock inte så bra tyckte jag så vill inte gå in på det. Nu i kväll så tränade jag Stormis för Eva, det gick ganska bra. Hon stannade två gånger men det var bra att det var idag och inte imorgon och då vet jag ju vad jag ska tänka extra mycket på imorgon. Aja ska vi äta så synns imorgon!!
Kram Kram!♥






Svar på tal!

Vilma om god morgon!:
schabraket du har på den översta bilden vart her du köpt de?:D

denna bilden!


Hej! jag har köpt det på Hööks!


Trött och äntligen hemma!

Hej! nu har jag precis kommit hem från stallet. Idag så tränade jag Linement för Eva och det gick jätte bra! Han var lite pigg i början men efter ett tag så lungnade han ner sig. Vi pratade mycket om att hästen måste ha ett bra tempo och att hästen ska lyssna om man vill ta tillbaka eller öka. Det var en jätte bra träning och jag är mycket nöjd med hela dagen. Stormis red jag innan Linement i stora ridhuset, jag tränade på lätt:A1:an och jag är mycket nöjd med henne också. Imorgon så ska jag vara med Julia Benzon min bästis, vi ska vara i stallet och och sköta om mina små hästar! Kl 9 så ska jag rida program för Christina Strand, är jätte taggad och det ska bli jätte kul. På efter middagen så ska jag träna för Eva med Stormis, så får vi se hur det går. På kvällen så kommer Carro och ska sova över och vara häst skötare till mig på Söndag!
aja, nu måste jag nog sova ska upp jätte tidigt imorgon!
Kram karm!<33


Första Eva träningen med Stormis!



Nya grejjer!



Dressyr stövlar!



Stigbyglar!

två sadelöverdrag!
stigläder!

VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!!!





Under bara hästar!

Idag så red jag Stormis för Kicki, det gick SKIT bra! Världens finaste. Jag tränade på Lätt:A ettan, för det ska jag ju rida på lördag för Chrisina Strand. Hon gick fint och lyssnade bra! Linement red jag på lilla banan han var lite pigg men ganska lungn ändå!  Vet ni...... Jag har världens BÄSTA mamma!  Igår så kommer mamma hem med.. ja ni får se!!!!
(kommer ett nytt inlägg)




Hej!

Jag har lite bråttom nu men jag gör et snabb inlägg! Jag har precis packat klart och jag är jätte närvös för KM:et.
Glad alla Hjärtans dag! på er! nu måste jag åka till skolan!
Kram Kram!!!




God Kväll!

Hej! det blev inte som förväntat att jag och pappa skulle åka till stallet efter skolan, en blev sjuk på jobbet så då fick pappa jobba. Så jag har varit med Wilam idag igen, vi ha pysslat, spelat dator och har haft allmänt roligt! Jag har precis kommit från stallet nu och jag är jätte trött så får se om det blir något inlägg till morgonen för att det är innebandy KM på skolan så måste packa.
Sov gott!



Dagens fråga??




god morgon!

Hej! Igår så var jah med bästa Wilma, vi var på skolan och åkte skridskor och pulka. Det var jätte kul, sen gick hem till henne ett tag och sen följde hon med mig till stallet. Igå rså hoppade jag bägge på söndags hoppningen, det gick super. Stormis var världens ängel, hur mjuk och fin som hälst. Linement var ganska pigg och han tyckte att der var jätte kul att hoppa. Nu ska jag snart äte frukost och sen sja pappa köra mig och Wilma till skolan. Hinner inte att blogga mellan skolan och stallet, men det kommer ett inlägg i kväll! Och just det jag kommer inbte ihåg om jag har sagt att jag ska tävla till helgen?? tror att jag sa det men men, ser jag någon där??

Kram Kram!!






Svar!

Ni frågar när vinnare till bloggtävlingen ska dras och det måste vara 15 st med för att vi ska få kunna dra en vinnare så det är bra om så många som möjligt är med. Ni kanske har en kompis som har ett iphone så ni vill vinna ett skal till den? Alla är välkommna och så fort som det blir 15 st med så drar vi vinnaren!



ShowJumping!

Dålig uppdatering!;(

Det har varit mycket dålig uppdatering dom senaste dagaran, men idag så har jag rest hela dagen gick upp kl 5:30 imorse och resten har jag åkt bil och flyg. Igår var det ju sista dagen i Thailand så jag valde att inte blogga och i stället vara med familjen och bara njuta. Det kanske ni fattar?? aja, imorgon startar ju Alexandra för första gån gen för ARK ska bli kul att kolla resultatet! Nu sitter jag i bilen och bloggar har ca 1,30 kvar till Edane, sen blir det STALLET!!!! ska bli kul att träffa mína små!!! Kram kram!!!<33


Hej!

Nu ska jag äta frukost, vi skulle ha stektaägg. Pappa gick och köpte och det gick sådär. Ja, han köpte kokta ägg och vi knäckte och knäckte så det var inget att ha!!Hahaha! men idag blir det iallafall poolen så kanske blir några inlägg under dagen. Igår var jag på marknad och jag köpte lite saker som kommer på bild sen. Nu ska jag äta!
Kram Kram!




Rätt coolt

http://iconadeironchi.blogspot.com/
Följ en italiensk ryttare, det går bra att läsa den om man använder Google Translate förstås <;

/Alexandra

Ehm ja...

..hur hamnade jag här? ;)
Näe men ska försöka ta tag i bloggningen nu asså.
ska försöka skriva nått inlägg per dag. 20 kommentarer så fortsätter jag blogga!! Från olika personer,jag ser IP numren..
Juste, Peppi är halt också, not fun..

Längtar.....

Hej! Nu ska jag gå till stranden, men tycket det är viktigt att blogga innan jag går:D Jag vill oxå tala om att jag längtar hem oerhöt mycket, och jag längtar efter att få TÄVLA. Är såååå sugen, vet inte varför men är super taggad! Första tävlingen blir Filipstad den 19/2 med båda hästarna. Det blir samma klasser med båda och det blir 60-70. Det fanns högre som jag kunde ha anmält mig och Stormis till men det kändes skönt att börja lite lägre. Aja, nu har jag fått in alla bilder i datorn i alla fall så ni får se några!!!
Kram Kram

 





Hej!

Hej på er! nu har jag gjort ALLA läxor för semestern! Nätsan i alla fall, jag skrivar dag bok varje dag och den kan jag ju inte skriva innan men alla matte och sv är klar! Nöjd man kan vara med sig själv ibland! Haha :P Aja, nu ska jag fixa lite inlägg till er! Syns snart!!
Kram Kram!<3


Hej!

nu ska jag äte frukost, det blir att gå till stranden idag oxå! ska bli skit skojj, det är ju bara 3 dagar kvar så måste ta vara på ALLT :9 SKA ska inte bli kul och åka hem det är ca 11 timmars flygresa och sen blir det 4 timmar bil! Igår så gick vi och tog fotmassage! IGEN! hahahaha! det är ju sååååååå skönt så jag måst göra det dom sista dagarna!
Kanske fixar några tidsinstälda?? vem vet??


kram!


Outfit!








Hööks outfit!<3



Tjenare!<33

Nu är det dax att gå till stranden! Ska bli jätte kul. Men nu börjar jag att sakna mina små älsklingar! Men jag vet att jag har hjälp av fantastiska Clara och Carro

Kram Kram!




Carro och Master♥



tyverr så gick det inte att ladda upp en bild på Clara och Lucky♥

Men läs hennes blogg  HÄR!!!!
 



Bilder!














God kväll!

nu är jag hemma från phatong. det blev en grej och det var typ en one pice fast inte riktigt så varm jag vet inte om det heter så men jag kallar det Thailänsk one pice! kommer bild endra nu eller imorgon. Nu ska fixa lite tidsinställda!



Dagens DISS!

jag Dissar.....




jag dissar Hööks ridstövla tycker inte att dom är alls fina, men det är min smak och inte eran så om ni tycker att dom är fina och tänkt att köpa dom så gör det dom är kanske fina på er. Kommentera gärna vad ni tycker!

Kram!:D


Hur många......





Har bara en fråga, hur många färger finns magic brush i igentligen? jag visst bara om den röda, blå och gula, och sen lästa jag på en kompis blogga att det fanns blå och gröna och då sökta jag på det på google oh då kom det fram rosa och lila. om ni vet någon mer färg så skriv skulle vara intresant att vet hur många det finns igentligen!





Tja Tja!

Nu har jag precis ätit. Idag så blåser det mycket så det får bli poolen igen. Ja kommer inte ihåg om jag skrev det men det blev poolen igår istället. Sen så ska vi åka till Phatong och shoppa lite. Får se vad det blir idag, det kanske inte blir något vem vet? aja blir att fixa några tidsinstälda! :D

Kram Kram!






Hahaha jag spelar biljard!<3


Outfit! Önskad färg av Jossan!



Jag sa ju att ni skulle önska färger till outfits, och här kommer det. Blev lite mer än bara LILA som var det önskade men jag är rätt så nöjd!

fortsätt att ge förslag, jag gör så gärna fler och om ni vill har någon design så gör jag det också!
Kram Kram!


Svar!

Sofia om Hej!:
Låter mysigt! :)

När kommer du hem ? :D



__________________________



Hej Sofia!
jag kommer hem den 11 feb! :D








Hahahaha! normal man är då!:D




Hej!

Nu sitter jag och äter frukost. Idag så får det bil stranden igen :D Igår så gick vi till en ny öppnad mat affär i Kamala, det var jätte fint och stort. Där köpte jag skor till mig och sen köpte vi mat! Vi åt på Morm, det är en Thai restaurang som ligger på gatan mot stranden, den restauragen är mycket liten för det har bara 4 bord. Det var skit gott, jag åt som vanligt Tom Yam Gai! hahaha! lite enformigt men! aja jag klippte ihop en bild förut oxå så den ska ni få se!






Goddag!

nu har jag precis ätit, nu ska jag sätta på mig och sen ska vi går till stranden! Tänk om mina hästar fick hänga med och galoppera loss i sanden. Igår så fick jag fotmassage det var jätte skönt. På kvällen så laddade jag hem GIMP i pappas dator,så om någon vill ha hjälp med header eller design så kan jag hjälpa till. Jag kan jag med faktist, kolla in denna blogg den har jag designat HÄR
det är en av de designer som jag har gjort. Det är bara den som jag har och kan visa när jag är i Thailand!:D

Kram karm!:D







Hej på er!

nu vill jag att ni ska ge mig massa ideer om vad jag ska skriva om, typ någn färg på outfit eller något som ni kommer på! Nu ska jag äta frukost och sen blir det stranden. till frukost blir det youghurt smörgås och frukt! ska bli gott!:D

Kram!




Nu blir det att gå och äta!!!!!:D

nu ska vi gå och äta, vet inte var vi ska gå men det vet jag väll snart!:D Jag bloggar när jag kommer hem!

Kram!!


MAT!:D:D:D







RSS 2.0